Nieuws - C.V. De Bellebloazers - Prins Ron II & Prinses Ellen

C.V. De Bellebloazers Rijkevoort

Prins Ron II & Prinses Ellen

Nieuws

Susan Willems gekozen tot Blubberdammer 2021

12 januari 2021

Afgelopen zondag is Susan Willems door het Bellebloazer bestuur onderscheiden tot Blubberdammer 2021. Susan heeft zich afgelopen jaren op diverse fronten ingezet. Naast dat ze in de ouderraad van school  zat was ze mede organisator van de schoolcarnaval. Daarnaast is ze kartrekker geweest bij deelnames voor de jeugd tijdens de pronkzittingen en het wagen bouwen in groep 8. Bij de vriendengroep heeft ze de dingen al geregeld voor een ander de kans krijgt. Maar waar ze ongetwijfeld het meest trots op is, dat is het boek dat ze geschreven heeft. Met het boek "Het huis in je hoofd" leert ze kinderen om te begrijpen wat Alzheimer is en steunt daarmee direct de stichting Alzheimer. De teller is hierbij al de 1000 euro gepasseerd. Meer info is te vinden op www.hethuisinjehoofd.nl.

Namens CV de Bellebloazers van harte gefeliciteerd met deze verdiende titel.

Miniatuur Optochtje Gemeente Land van Cuijk

12 januari 2021

Toch nog een beetje carnaval, dat zou leuk zijn voor jong en oud. Daarom is er in het Land van Cuijk #optochtje 2021. Met dit idee van enkele samenwerkende Carnavalsverenigingen maken we samen een kleine versie van een Optocht. Met Playmobil, hout, Lego, papier maché, K’nex en andere materialen maken we samen een vrolijke optocht die dwars door onze TV studio gaat rijden. 
Dat zetten we op film en zo kan iedereen zondag 14 februari vanaf 14.00 uur via Omroep Land van Cuijk thuis meegenieten van #optochtje 2021.

Coronaproof

We roepen iedereen op om vooral niet met grote groepen samen te gaan bouwen. Hou je aan de coronaregels. De maatvoering van 40 bij 35 bij 25 centimeter maakt het ook gemakkelijk om je wagen netjes in een doos door te geven!

Opgeven voor 23 januari

We zijn nu samen met de initiatiefnemers aan het inventariseren wie er willen meedoen. Heb je interesse, stuur dan voor 23 januari een mailtje naar optochtje@gmail.com of vul het aanmeldformulier in. Na aanmelding krijg je meer informatie over waar, wanneer en hoe je jullie inzending kunt aanleveren en hoe het #optochtje van de gemeente Land van Cuijk er uit gaat zien. Meld je ook aan via Facebook.

De organistatie is opgestart door de Klotstèkers uit Wilbertoord, Dun Uutlaot uit Sint Anthonis en De Bellebloazers uit Rijkevoort. Maar alle carnavalsverenigingen uit de nieuwe gemeente Land van Cuijk zijn welkom om deel te nemen! Heb je vragen? Neem dan contact op met de Werkgroep, via optochtje@gmail.com.

Ons doel: Toch unnen Optocht in 2021!

Prins Ron II & Prinses Ellen

16 november 2019

Op zaterdagavond 16 november was het eindelijk weer tijd voor het prinsenbal. Vanuit het thema "Terug in de Tijd" werd met traditionele hints langzaam steeds duidelijker dit jaar vooral zal gaan bij de carnaval. Antwoorden op de diverse vragen werden gegeven vanuit een kast vanwaar het prinsenpaar uiteindelijk naar voren kwam.

Het prinsenpaar voor 2020 zijn Prins Ron (van den Heuvel) en Prinses Ellen (Selten)!

Raamstickers Jeugdcarnaval

14 januari 2019

De jeugdcarnaval wordt voorop gegaan door de brugklassers van Blubberdam. Deze kinderen hebben aan het begin van dit seizoen een ontwerp mogen maken voor een carnavalsdecoratie. Dit jaar is de decoratie in de vorm van een raamsticker. Er zijn 3 verschillende raamstickers ontworpen die hieronder te zien zijn. De raamstickers zijn eenvoudig verwijderbaar en (opnieuw) aan te brengen.

Deze decoratie willen we tijdens het rondbrengen van de carnavalskrant op zaterdag 19 januari bij U aanbieden voor € 6,50 per stuk. De opbrengst van deze actie wordt onder andere gebruikt om een leuke activiteit voor de jeugd te organiseren op de dinsdagmiddag met de carnaval. Mocht u niet thuis zijn en toch graag in bezit willen komen van deze carnavalsdecoratie laat het dan even weten via riky@debellebloazers.nl.

Prins Ronny I & Prinses Elle

17 november 2018

Op zaterdagavond 17 november is tijdens het prinsenbal bekend gemaakt wie tijdens de komende carnaval in Blubberdam vooropgaan. Na introductie van de "special guest", wat uiteindelijk Sinterklaas bleek te zijn, werden een aantal aanwijzingen gegeven. Bij de ontknoping ontdeed deze hulpsinterklaas zich van zijn gewaad en gezichtsbeharing.

Hieruit kwam Prins Ronny (Derks) naar voren, waarbij hij vergezeld werd door zijn Prinses Elle (Kuenen). Ronny en Elle worden dit jaar bijgestaan door adjudanten Eric (van Gorp) en Paul (Verheijen).

Meer nieuws...